Begov potok b.b., 75290 Banovići, BiH

Profil firme

AIK Inženjering, društvo sa ograničenom odgovornošću, je osnovano 1995. godine i ima skoro tri decenije dugu historiju usluživanja privatnih i državnih klijenata iz oblasti građevinarstva. Tokom godina AIK Inženjering je stekao širu prepoznatljivost i ugled kao jedna od istaknutih inženjerskih firmi u Bosni i Hercegovini.

AIK Inženjering pruža multidisciplinarne usluge za veliki broj projekata u BiH, od kojih su većina ceste i infrastrukturni projekti, javne i vladine zgrade, te projekti bolnica i poslovnih / stambenih zgrada za javni i privatni sektor u BiH.

Sastavljena od profesionalaca s različitim iskustvima firma nudi svoje usluge sa zajedničkom posvećenošću zadatku zasnivanom na viziji i projektovanju i sposobnošću pružanja niza stručnih usluga koje su potrebne kako bi se zadovoljile individualne potrebe projekata u promjenjivom okruženju.

Osoblje

Trenutni nivo osoblja iznosi oko 40 profesionalaca koji obuhvaća građevinske inženjere, inženjere geodezije, mašinske inženjere, elektro inženjere, arhitekte i ostalu tehničku, informatičku i administrativnu podršku. Tehničko i stručno osoblje je u potpunosti osposobljeno da pruži specijalizirane usluge na visokom nivou. Poznato je da složenost mnogih današnjih problema zahtijeva da resursi firme budu usko povezani i koordinirani da bi pružili najbolji tim i multidisciplinarni pristup u rješavanju integralnog problema usluga.

o-nama
o-nama
o-nama
Copyright © 2024 AIK Inženjering d.o.o. | Sva prava zadržana.